• 4074
    --- alıntı ---

    sedat doğan, türk telekom arena’da yapılması planlanan yenilikler için 14 milyon 395 bin lira harcama yapılacağını açıkladı.

    galatasaraylı yönetici, statta doğalgaz ısıtma sistemiyle bir ısıtma projesi için çalışmaların sürdüğünü, projeyi gelecek yıla yetiştirmek istediklerini kaydetti.

    stadyumda taraftarların vakit geçirdikleri üst dolaşım alanlarının giydirme camla kapatılacağını, stat ofislerinin ve aslanlı yol konser düzeni yapılacağını anlatan doğan, stadyum çatısını şeffaflaştırmak istediklerini belirtti.

    --- alıntı ---

    böyle bir saçmalık ancak türkiye'de olur. evet çatının şeffaflaştırılmasına diyorum. sayın galatasaray yönetimi daha 1,5 sezon olmadı çatıyı değiştirmekten bahsediyorlar. hayır aklımız kısa belli oldu da paramız mı bol anlamadım ben. stadyum inşaatından önce ve inşaa sırasında defalarca tartışıldı. şeffaf çatının belki kar ve buzu taşıyamayacağı ve sesi yansıtmak yerine emeceği filan söylenmişti iyi hatırlıyorum (iddiaların gerçeklik payı nedir bilmiyoruz) en nihayetinde buna karar kılındı. sonuç daha 2 yıl olmadan çatısı değişecek. sonrada tribünleri yıkın bari dalgalı olmadı, sevmedik diye.

    hayır çatının açılır kapanır kısmı konulduğunda proje taşımıyacak desek o da değil. projenin başından beri çatı konusu belliydi ve şuan stadın çatıya takmak için uygun yer ve şekil bırakılmış şekilde bekliyor.

    siz onu bırakın şu tercihen beton halde bırakılan duvarlara boya vurun, kaplama yapın.

    aslanlı yola asıl projede olduğu gibi aslan heykelleri dikin. müzeyi buraya taşıyın(yeri hazır) gelenden 2 lira kesin.her gelen, maçtan önce metin oktay heykeline selam dursun. yerlere kaldırımlar yerine taraftarın isimlerinin yazılı olduğu levhalar yerleştirin, para da kazanın taraftar da mutlu olsun. zor mu bunları yapmak. ben çatıyı şeffaf yapacaklarına da inanmıyorum. tek amaçları laf kalabalığı yaparak çatı meselesini unutturmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın