• 2
    sözlük yazarları olarak motivasyonumuzu ve hedefimizi göstermektedir.
    muhendisbey çok güzel bir başlık açmış kendisini tebrik ediyorum.

    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçına an itibariyle sadece 7 gün var ve yazı sayımız 80 lerde an itibariyle.
    galatasaray sözlük açıldığından beri en önemli uluslararası maçımızdır 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı

    burak, emre, amrabat, sabri, fatih terim başlıklarını bir süre ara vermek ve kuruluş amacımıza uygun şekilde düşünmek ve yaşamamız gerekli. o kişisel başlıklarda genelde şahsi tezler ve anti tezler ile doldurmaktayız. onları ilerde de yapabilir ve görüşlerimizi açıklayabiliriz.

    ingilizlere ben galatasaray'lıyım demek için biraz kendimize gelelim. 1915'de atalarımız en zor yokluk şartlarında kanları ile gerekli dersi verdiler. kurucularımız ve arkadaşları dahil binlerce vatan evladı şehit düştüler.

    kenetlenmeli ve tek yumruk olmalıyız. galatasaray sözlük yazarları kendilerine verilen yazarlık şansı iyi kullanmalı. spor sadece spor değildir. para, iktidar, itibar, kendine güven, toplum mühendisliği ne ararsan sporun içinde bulunmaktadır. spor günümüzde eski klasik dönem savaşların ve sömürge oyunlarının farklı bir formatıdır. (bkz: sen yapamazsın biz yaparız.) afrika'dan, balkanlara, çin seddinden, orta doğuya binlerce sömürülmüş insan için önemlidir futbol.

    oyuncularımıza, teknik ekibimize destek vermek boynumuzun borcudur.

    (bkz: en zor şartlarda, her zaman, daha yüksek sesle galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın