• 9
    adnan öztürk bu konu ile ilgili tek konuşan insandı ve her seferinde konuşmasını kaçırmamak için özel çaba sarf ettim. aklımda olan bazılarını hatırladığım kadarı ile aktarim.

    stad yapılırken çatıyı yapmayın ve loca yapımına harcayın diye anlaşıldı çatıyı da siz yaparsınız denildi ve bunun dışında yiaa çatıyı da geçiştiririz arkadaş diye sözlü bir anlaşma yapıldı. burada kafama takılan konu var tabi. loca zaten yapılmayacak mıydı da locaya para harcıyorsun. devam edersek kapak zaten yapılmayacak ayağına çatı makaslarının açısı değiştirilmiş ve taşıma kapasitesi düşmüş. bu göze alınmış çünkü kapak ağırlığında fikir olarak kar edilmiş. bununla yetinilmemiş taşıma kapasitesi düştü diye ve localara kapak maliyetinden çok para harcandığı için çatı malzemesi de değiştirilmiş. ucuz dandik birşeyle kaplanmış. tabi bu sözlü bir durum olduğu için hiçbir konuda yerinde durmayan fener lobisi her fırsatta yapılmayan çatıyı başımıza bela açacak şekilde pişirip önümüze koyuyor.

    diğer bir mevzu da kapağın yapılması için çeşitli yerlere vinç kurulması gerekiyor ve taktir edersiniz ki bu vinçler çok ağır olacak. kurulması gereken noktalardan biri saha yani drenajı ve ısıtma sistemini tamamen tahrip edebilecek bir durum. diğer vinç de batı tribününün arkasına kurulması lazım ve orada da vinç için yetersiz alan olduğu söyleniyor. yani çatının inşaat sırasında yapılması gerekiyordu deniliyor.

    yanlış olduğum noktalar olabilir arkadaşlar sadece duyduklarım ve hatırladıklarım bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın