resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1211
    emre çolak'tan çok daha yetenekli ve dikine oynayabilen futbolcu ama bulduğu şansları değerlendiremediği de gerçek. kendisi hamit gibi kendisini kanıtlamış bir futbolcu değil. bu yüzden çıktığı maçları değerlendirmesi gerekiyor. fatih terim yeri geliyor o kadar maaş alan baros'u kadro dışı bırakıyor, melo'yu oynatmıyor, semih'i bile kesiyor bırakın da bu adamı da 2 maç oynatmadı diye yaygara kopartmayalım. kendisi mutlaka yine şans bulacaktır.

    ayrıca bonservisi üzerinden oynatılmıyor muhabbeti yapanlar da bi zahmet bu saygısızlıklarından vazgeçsinler. aykut kocaman yok takımımızın başında fatih terim var. bir oyuncuyu bonservisi çok diye oynatmak zorunda değil. emre çolak altyapıdan geldi amrabat'a 8 milyon verildi diye tutup amrabat'a haketmediği formayı vermesi galatasaray'a ihanet olur. ve bu ihaneti kabul edecek sözlükte sanırım yüzlerce kişi var.

    peşin söyliyeyim bana göre de amrabat oynamalı ama 8 milyon euro aldığı için değil emre çolak'tan daha faydalı olacağını düşündüğüm için. hangi takımı tuttuğunuzu unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın