resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1209
    oynadığı her maçta, maçın her dakikasında bir şeyler yapabilmek için çırpınıyor. gerçekten bu adamı ne eli belinde gördüm ne de oturduğu yerden maçı seyrederken gördüm. bununla birlikte evet şu ana kadar verimli olamadı amrabat. ama bunun suçunu kendisinde ararsak hata etmiş oluruz.

    adam biliyor ki ilk 11 başlarsa 60'larda çıkacak, veya da ne kadar iyi oynamış olursa olsun emre çolak'ı kurtarma operasyonuna kurban gidip yedek kulübesine yollanacak. oynadığı maçlarda da takımdaki kuru fasulye muamelesine maruz kalıp en son pas tercihi olacak, her ne kadar boşa çıkıp elleri havada deli gibi pas istese de.

    ben yine de onun sezonun özellikle ikinci yarısında daha faydalı olacağını düşünüyorum. işin ilginç yanı şu anki takımın oyununu oynamak onun için daha kolay. topla driblinge gerek yok, sıfıra inmelere gerek yok. emre çolakı takip etse yeter. al topu kendi etrafında bir dön. sağına soluna ver. iki üç maçta da bir ara pası verdin mi tamamdır. fatih hocanın basketboldaki gibi amrabat üzerine set yazması gerekiyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın