resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1488
    11 kasım 2012 mersin idman yurdu galatasaray maçınin ilk yarisinda önce emre colakla basarili bir verkaca girdi. ardindan gelen rakibe calim atar gibi oldu, bir de hamit'le verkaca girip ceza sahasina girdi. iki adamimiz bos gibiydi suanda pek hatirlayamadim. havadan gelen topa bir kafa ya da ne bileyim ayagini uzatabilse bizden birinin gol atmasi isten bile degildi diye hatirliyorum. macta en cok heycanlandigim pozisyon buydu. yakindan belki o derece heycan verici degildir ama hazirlanisi acisindan ''noluyo lan riera costu ag'' gibi tepki verdik hep bir agizdan. cok güzel bir organizasyondu rieranin basrolünü üstlendigi ama iste o son hareket de olsa tam not olacakti.
    defansif özelliklerini, adam tutmayi, kacirmamayi ve ceza sahasindaki son müdahalelerini (cok top kesiyor ama kastim onlar degil) biraz daha gelistirirse türkiye ligi icinkalburüstü bir sol bek olacak. haa o yabanci sinirinin allah belasini versin o ayri bir konu da riera iyi yolda ellam.

    edit: ahanda bahsi gecen pozisyon http://youtu.be/vvJAU003tPM?t=37s .
    not: ''rakibe calim atar gibi oldu'' yazmisim... rakip bakkala gitmis la resmen. nduka galiba. ayrica hamitin pas da nefis. antihamitciler de ayni linke tiklayabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın