resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1206
    ulan yazık be. sizin gibi taraftara yazıklar olsun. gidin kasımpaşayı tutun kardesim siz. gidin adanaspor'u tutun . siz galatasaray taraftarı olamazsınız. sizin gibi 2 günde adam asan taraftarı görünce ciddi söylüyorum migdem bulanıyor. ne bitmez para sevginiz varmıs sizin 8 milyon euro diye tutturdunuz. öleceksiniz ulan para diye. ya siz farklı macları izliyorsunuz ya ben .

    herkesin kötü oldugu bir maçta adam altı üstü 20dakika falan oynayabildi ve 11 kişinin 15i de içerdeydi defans yapıyordu daha ne diyeyim. ciddi söylüyorum boyle pislik oynayan ve futbolun içine eden bir takımla karsı karsıya olsa messiyi sok oyuna dakika 70de, eger gol atarsan ben adam degilim. fatih hoca'ya sözüm sen amrabat'ı emre colak yerine oynat. adam her mac 11'de baslasa bile 60'da cıksın sonra sen oyuncudan verim bekle. yok oyle iş. bu takımda aydın bile 100. lig macına cıktı arkadas nedir bu fatih hocanın amrabat'a olan sabırsızlıgı onu da anlamıs degilim. amrabat sonradan oyuna girdiginde genelde topu takımda en iyi saklayabilen oyuncu. dikine iyi gidebiliyor ve adam sahada hırsından ölüyor. tac kullanırken bile hemen alıp topu oyuna sokuyor.

    lafın kısası su: hani hamit düzeldi diyorsunuz ya, he işte sizin gibi futbolcusunu 2 günde satan sahiplenmeyen taraftar olmasaydı 5 mac önce coktan düzelmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın