resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1484
    yaşı 30 yada 30'un üstünde bişeyler. son demleri yani ve şampiyonlar liginde oynuyor, hemde ilk 11. dünyada her futbolcunun isteyeceği bir durum bu ve riera'da başarılı olabileceği bir bölgede oynuyor şu an. ve istiyorda oynamayı, mücadelesiyle, hırsıyla bunu belli ediyor. yani gamsızlık yapıp '' banane amk ben yatar paramı alır giderim '' de diyebilirdi. demedi ve oynuyor.

    bek özelliklerine gelirsek, hakan balta so zamanlarda hakkaten baya formdan düşmüştü yani o sakatlığınında büyük ihtimal etkisi vardı bunda. hani hücum zaten yapamıyoduk soldan, bu kez savunmada yapamamaya başladık. şimdi en azından riera hücum yapıyor ayağıda temiz ha savunma yapamıyor dersen bence yapıyor yani istekli atlıyor zıplıyor falan. ama asıl sorun pozisyon bilgisinde.

    şöyleki sol tandemde riera'nın yanındaki stoperin tecrübeli bir oyuncu olması gerek. yani cris var şu an eldekilerden. hata yaptığında onu uyaracak, nerde pozisyon alacağın vs maç içinde hemen söylicek, bi nevi onu uyandıracak stoper. örneğin 7 kasım cluj maçında yediğimiz golde riera'nın yanında dany vardı. bahsettiğim şeyi daha iyi anladınız sanırım ?

    son olarak riera'dan sol bek olurmu bu saatten sonra ? tartışılır. ama riera'nın bu hırsı, bu isteğini gördükçe neden olmasın diyorum. adamın kapı gibi sözleşmesi var amk kalede bile oynaması gerekiyor o paraya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın