• 725
    bir dönem ispanya a milli futbol takımı'nda oynamış olsa da şimdilerde fizik kalite olarak bir hayli geride olan ispanyol bir sol açığın, türkiye'nin en iyi sol bekinden daha iyi bir sol bek olduğu gerçeğini farkedip yabancı sınırlaması hususundaki muhafazakar tutumundan vazgeçmeli.

    şu an fizik kalite olarak çok ama çok geride olan bitik ve sol açık bir riera, türkiye'nin en iyi sol bekinden daha iyi bir sol bek.

    hani bosman isimli bir futbolcunun vesile olduğu bir kural var ya, sözleşmesi biten futbolcuların serbestçe dolaşımına izin veren.

    biz de riera-hakan balta üzerinden, adının bir yerinde riera geçen böyle bir kural çıkartalım ve ligimizde yabancı futbolcu sınırlaması kalksın.

    yok çünkü. elimizde yok. elinde olmayan bir şeyin daha iyisini ithal etmenin de bir ayıbı yok. bırakın bu sikko muhafazakarlığı.

    şimdiki görüntüsüyle ülkesinde ilk 500 futbolcu arasına giremeyecek elin ispanyol sol açığı, senin en iyi sol bekinden daha iyi bir sol bekse, gidip dışarıdakini alacaksın. doğalgaz kadar tabi bir ihtiyaç bu.
    doğalgazda yapıyor musun bunu? hayır.
    burda da yapmayacaksın. aynısı çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın