• 164
    hakkinda savunulan butun iyi argumanlari tek tek curutebilecegim platform. bu platforma "fena degil" de, ama muthis, muhtesem vs. gibi yorumlar yapiyorsan hayatinda gorup gordugun tek digital platformun digiturk oldugunu varsayarim.

    herseyden once bana maksimum 1.2/mbit variable stream sunan bir platformun yayinini hd olarak yutturamazsin. 15 yasinda sikik rus ergenler bile sopcast ustunden 6mbit hizlara kesintisiz cikabiliyorken 1.2 mbit, o da degisken hizi kimse aciklayamaz.

    bak savundugun tezleri masaya koyalim sen de söyle bir dusun; 200 mbit download 100 mbit upload fiber optik hizim var. bu konuda dunyanin en hizli internetine sahip ilk 5 ulkesinden birinde yasiyorum. blu-ray 1080p bir filmi indirmem 2-3 dakika suruyor. ayni zamanda viaplay.se gibi bir platformun da uyesiyim ve digiturkplay'den cok daha fazla uyesi var. sampiyonlar ligini, uefa kupasini ve premier ligi bu yolla seyrediyorum. 2.9mbit hizla silverlight uzerinden yayin yapiyorlar ve göruntuyu tahmin bile edemezsiniz. kaldiki digiturkplay infinite hd adli son derece kaliteli bir player kullaniyor. infinite'in kendi sayfasinda alinabilecek en dusuk servisi satin almislar. ki uye sayisi ve hizmet masraflarini dustugunuzde korkun kar ediyor su an digiturk.

    2560 x 1600 cözunurlukte 27inch led monitorde ve macosx platformunda maclari seyrediyorum. en ufak dahi teknik sorunum yok. tam ekran yaptiginizda göruntu bildigin pixel pixel oluyor. daha dusuk cozunurluklerde hd diye geciriyor olabilirler ama malesef hd ile uzaktan yakindan alakasi yok. eski silverlight zamani iyiydi yine 1.8mbitlere cikiyorduk. hadi 1.2 de iyi diyelim ama digiturk'un 1.2mbitleri bile ucun ucun koklattigindan zerre suphem yok. zira gecen sene infinite player'da daha kaliteli goruntu elde ediyorduk.

    idare eder, hic yoktan iyidir gibi argumanlari desteklerim cunku dogru. ama 35 dolar aylik para gecirip, ligtvseyretpanpa.blog.com.tr tarzinda siteler kadar yayin yaparsan beni mutlu edemezsin. baska platformlari bilmesek, belki yerdik. ama yemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın