• 25
    ben burak yılmaz'ı severim, ama eleştirilecek yönleri var. kimine göre ondan bir cacık olmaz, bana göre güvenilir çalışkan bir futbolcudur. yeter ki şenol güneş'in yaptığı gibi doğru yönlendirilsin. fatih terim'i de severim, onun da eleştirilecek yönleri var.* halim abiyle fatih terim konusunda çok tartışmışlığımız var, pippo ile emmanuel culio konusunda birbirimize çok fena giydirmişliğimiz de var. hymn milan baros konusunda fatih terim'i haklı bulur ben haksız bulurum. ne pippo'nun adını bilirim ne de counsel'in adını bilirim. hatta felipe melo konusunda counsel'e çok gıcık olmuşluğum da var. çünkü alenen küfretmişti felipe melo'cu tayfaya. bunları önyargınızı atın diye söylüyorum.

    benim derdim bu sözlükte hakaret olmadan eleştiren adamların linç edilmemesi. bu tamamen demokratlıktır. kimseye demokrasi dersi verecek değilim. demokrasi karşıt fikirlilerin birbirine tahammülüdür. benim demokrasi anlayışım budur.

    ancak eleştiren, muhalif insanların üzerine gidip tükürükler saçarak hakaret etmek benim dünya görüşüme terstir. bazen benim de sinirlendiğim olmuştur sözlükte ama bunun tek sebebi futbolculara veya hocaya hakarettir. adım bu yüzden baroşçuya ve fatih terim düşmanlarını kollayana çıktı zaten. kimsenin avukatı değilim ama linç tayfasına da meydanı boş bırakacak değilim.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın