resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1444
    kotu performans gosteren oyuncularımızı genelde koruma egiliminde olurum. eboue kotu oynasa onu da koruyacagım, arada olur boyle diyecegim ama eboue'deki sıkıntı farklı.

    eboe canımız cigerimiz, hepimiz cok seviyoruz ama eboue ne yazıkki kotu oynamıyor ciddiyetsiz oynuyor. tırnak icinde "lakayt" bir oyun tarzı. tıpkı dany gibi. bakalım entrylere kimse dany kotu oyuncu demiyor, futboluna kızmıyor. hem performanslara bakarsak dany de kotu performans gostermiyor hatta iyi oynuyor cogu macında. ama ciddiyet eksiği var. nasıl ki eboue onunden adam gecerken hic oralı olmadan gecmesine ve orta acmasına izin veriyorsa dany de olmadık yerde calıma giriyor kafasına göre top sürüyor vs. hakan balta da 2 yıl once en az bu kadar ciddiyetsiz oynuyordu, ona da o zamanlar cok kızıyordum.

    eboue'de suan sikayet ettiğimiz durum kotu oynaması değil, ciddiyetsiz oynaması. linc etme amacında da değilim, sadece eboue'nin galatasarayda oynadıgını unutmaması gerekiyor. biraz hırs biraz özveri biraz gayret. benim futbolcularımdan beklediğim bu.

    umarım kısa zamanda gecen seneki eboue'yi tekrar sahalarda görürüz. cunku o bizim icin cok cok onemli bir oyuncu. son 2-3 macta bunu cok daha iyi anladık hepimiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın