resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1146
    23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçında iyi bir görüntü sergiledi. geri dönüşleri , takım savunmasına yardımı iyiydi. buna kimsenin itirazı yok fakatt en azından benim itirazım şu yönde, dün yaptıklarını yapacak bir oyuncu için kendisine ödenen bedel çok fazladır. böyle yüksek maliyetle takıma katılan bir oyuncudan beklenenler bundan daha fazlasıdır.

    bu beklentiler sadece senin-benim beklentim de olmamalı takımın , kulübün çeşitli hesapları göz ederek planladığı mali dengeler açısından , yaptığı yatırımın karşılığını alması için de bu beklentiler önemli.

    futbolumuzun yerinde sayması hatta geriye doğru gitmesinin en önemli nedenlerden biri amrabat'ın kendisinden bağımsız olarak bu ve buna benzer transferlerdir. gerçeğe , hayatın doğal akışına uymayan yüksek transfer bedelleri hem takımın maliyetini şişirmekte hem de geri dönüşü olmayan bir yatırıma dönüştüğünden takımlar altından kalkılamayacak zararlar yazmaktadırlar.

    amrabat kötü bir oyuncu olmamakla birlikte sözgelimi şampiyonlar liginde mücadele eden ve bütçesi galatasaray'ın belki de yarısı kadar olan bir takım, amrabat'tan aşağı olmayan hatta belki de daha kaliteli bir oyuncuyu çok daha ucuza mal ederek bünyesine kattıktan sonra ondan belirli bir süre faydalanmakta sonra da satıp yüksek kar elde etmektedir.

    amrabat'ın bonservisine bırakın 8,5 milyon euroyu türkiye dışında tek kuruş ödenmez. ancak belki biraz kiralama bedeli alınarak avrupa takımlarına kiralanabilir . takımla sözleşmesi bitip serbest kaldığında benelux ülkelerinin vasat takımlarda kendine yer bulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın