• 348
    uzun zamandır bir oyuncunun gidişinin herşeyi bu kadar değiştirdiğini görmemiştim. ujfalusinin yokluğunda herşey daha farklı, ne yazıkki daha kötü ve eksik. defansımızda acık acık bir lider eksikligi mevcut. ujfanın durusu cok seyi değiştiriyormus gittiğinde farkettik. son dakikada onun yerine mecburen alınan cris ujfanın 10da biri etmedi ne yazikki.

    ujfa duracagı yeri cok iyi bilen bir stoperdi ve semih kayanın zaman zaman yaptıgı yer almadaki eksiklerini de kapatıyordu. dany yetenekli ama ne yazikki semihten daha fazla durus bilgisine sahip değil. ikisi de hamleli oyuncu, hızlı oyuncu ama zaman zaman nerde duracakları hakkında bocalayabiliyorlar. ujfa bu gibi durumlarda semihle o beklediğimiz uyumu cok iyi saglıyordu, biri hamleleriyle biri durus bilgisiyle birbirinin eksiklerini kompanze ediyor ve savunmanın düzenini oturtuyorlardı. ama son dakikada gelen o sanssız sakatlık savunmadaki butun balansımızı bozdu..

    şimdi ujfanın iyilesmesini bekler olduk hepimiz. aklıma baska birsey gelmiyor acıkcası. o gune kadar ne olursa olsun en iyi ikilimiz semih kaya dany ikilisidir. umarım dany semih uyum olayını daha hızlı toparlar ve bundan sonra kazanmak icin her mac en az 2 gol atmamız gerekmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın