resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1128
    anlamadığım bir durum söz konusu kendisiyle ilgili, şimdi sezon başında bir maç sonu röportajda grande kendisi hakkında, oyun sistemimize alışkın değil alışacak biz ondan daha orta alanda yararlanmak istiyoruz gibilerinden birşeyler söylemişti aklıma takıldı.
    şimdi bir kenar oyuncusu bire birde etkili takımımızdaki en etkili oyuncu (şu sıralar ne kadar formsuzda olsa) öyle kabul etmek gerekir ki bu düşünceyle kendisini transfer ettik.
    maç içinde gözlemlediğim son 3-4 haftadır amrabat cok fazla orta alana giriyor, evet savunma yaparken belki mantıklı gelebilir ama hücümda bu bana cok mantıklı gelmiyor. şöyle ki:
    amrabat etkili olduğu nokta çizgi sol veya sağ. o çizgiden ayrıldıgında ya cok kontra atak yakalamış olmamız lazım yada orta alanın boş kalması lazım başarılı olması için.
    geçen sene kanat oyuncularımızı içeriye soktuk neden; kendileri saten devşirme kanat oyuncusuydu veya beklerimizi ileriye cıkarmak istedik.
    şimdi hakan balta ileriye cıksa ne olur cıkmasa ne olur. saten cıkmaya niyetli değil orta açmaktan bir haber bari amrabatı ortaya cekerek amrabat'ı zor durumda bırakmayalım. çizgide birebir yakalasın geçsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın