• 11
    böyle bir tepkiyi koyamadığı için ultraslana kızanlar haksızmış.

    sanki bilmiyoruz amk, ultraslan dışardan taraftar gruplarının pankartlarına müdahale etmiyor sanki. tezahürat başlatmak isteyenleri desteklemiyor, susturmak için tüm çabayı gösteriyor herifler. bir tek re re re ra ra ra'ya katılıyorlar, o da binbir nazla.

    bireysel mi pankart açalım ayrıca, nedir? ultraslan zihniyeti stadyumu ve galatasaray taraftarlığını tekeline aldığı için tepkisiz kalıyoruz şike mevzusuna, evet, aynen de böyle.

    adnan polat döneminde onlar olayın ayrımına varana kadar, istifa diyen herkesi susturdular. baktılar ki "gerçek", "satılmamış" taraftarın tepkisi çığ gibi büyüyor, tekellerini kaybedeceklerini anlayınca adnan polat'ı satıp "istifa da bir hizmettir" pankartı açtılar. medya bile bunların rantlarına çalışıyo amk, taraftar adnan polat'ın istifasını istiyor diye haberler ancak bu pankarttan sonra geldi.

    o dönemde benim hatırladığım, ultraslan imzası olmayan tek pankart, üstelik de dik duruşu olan tek pankart galatasaray sözlük'teki abilerimizin hazırladığı kimseden bir fayda ummam ben pankartı idi. evet, tevfik fikret'in dizeleri.

    kısacası, bu tribün ultraslan'ın tekelindedir. bu tekelden kurtulana dek kimse, ya siz ne yaptınız tribünde demesin.

    ve kısacası, ben de ultraslan'a diyorum ki, rantınız batsın!

    edit: nazım değil o, tevfik fikret. lion plath'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın