• 8
    fenerbahçe'nin ilk on biri; volkan, bekir, egemen, serdar, hasan ali, krasic, cristian, selçuk, caner, kuyt, sow.

    yahu bu 4-4-2 veya 4-2-3-1 veya 4-3-3 türevi sistemlerin, milli takım dönüşlerinin, değişken oyuncu performansının ceremesini sadece biz mi çekiyoruz yahu? kadroya bak amk.

    kalede son zamanların en morali bozuk ismi volkan.

    stoperden bozma bekir sağ bek, 7 ay sonra ilk kez bir lig maçına çıkacak olan serdar kesimal tandemde performansı her daim soru işareti uyandıran egemen ile beraber. hasan ali'yi geçiyorum en azından istikrarlı.

    cristian ile selçuk 4-4-2 merkezini oluşturuyor, şaka gibi amk biri beni dövsün, hatta kafama odunla vursun. hiçbir izahı yok bunun. sağ açıkta tipik bir 4-3-3 kanadı olan yılın bidonu krasic, solda ise tipik bir 4-3-3 sol açığı(devşirme sol bek diye beni kandırmayın) olan caner... ikisi de savunma yapmayı bilmeyen, hücum gücü yüksek adamlar. amına koyim biz bi kanada amrabat'ı koyuyoruz takım çöküyor, bu ne o zaman?

    forvette kuyt'a lafım yok, sow'un ise dizleri ölmüş, doktoru bile açıkladı. sezona da leş gibi başladı zaten. bizde olsa adam sezonu kapatır, bu adam hala ilk on bir başlıyor, oysa yığılması falan lazımdı, garip garip işler... ot mu içiriyorlar nasıl ayakta hala anlamıyorum.

    en önemlisi takımın başında aykut kocaman gibi bir tersine taktik deha var.

    bu maçı fener alırsa ya ben futboldan bir bok anlamıyorum, ya da evliyalardan, dilek ağaçlarından, ölmüşlerden medet ummanın zamanı gelmiştir. böyle şey olmaz amk.

    not: bursa tam kadro, tamın da tamı kadro hatta. ayrıca maç bursa'da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın