• 23
    buradaki çoğu fikre katılsam da (yemek yediğin kap muhabbeti vb.) futbolculara hak verdiğim bir yön de var..

    aktif yaşantıda, aynı özel sektördeki gibi, haksızlıklara uğrasanız da yönetim hakkında konuşamazsınız.. konuşursanız hem kulübe, hem kendinize zarar vermiş olursunuz.
    yıllarca emek verdiğiniz kulüpten, yeri geldiğinde 8-9 ay para alamadığınız durumlara bile katlanmış olabilirsiniz (geçmişimizde örnekleri mevcut) ve sineye çekmişsinizdir.

    takımda efsane olmuşsunuzdur.. çocukların, gençlerin odalarında posterleriniz vardır, formalarınız halı sahalarda sırtlardadır, artık sembolsünüzdür.
    bu kadar önemliyseniz, kulübü mükemmel yerlere çıkarmışsanız, kulüp de size itibarınızı vermeli!
    bahsettiğim şey sadece para mevzusu değil..
    kullanılıp bir kenara atılma duygusu verilmişse eski oyuncuya, o da ağzını açma özgürlüğüne sahiptir..

    "oooh milyonları aldı, şimdi laf ediyor" geyiğine katılmıyorum.. hepimiz insanız birader, belli duygularımızın tatmin olması şart..
    efsane isimlere jübile yaptırsan, onurlarına seramoniler düzenlesen ne kaybedersin?

    omzu çıkık şekilde maça devam eden babamızın oğlu değildi, adam daha ne yapmalıydı bizim için?
    kimse kusura bakmasın..

    önemli not: hakan şükür'ün kocaeli ile ilgili yaptığı yersiz ve tatsız açıklamayı, yine aynı şekilde hakan ünsal'ın yaptığı zedeleyici açıklamaları asla savunmuyorum; sadece bu camianın belli isimlere vefa borcu vardır, bu isimlerimizin zaman zaman geçmişe yönelik sorulara iyi - kötü cevap vermesi ve eleştirmesi de çok doğaldır.. (ki ben bilerek ve isteyerek kulübe zarar verdiklerini düşünmüyorum.. bazı isimlerin dolu oldukları ve bu güne kadar konuşamadıkları açık; zaman zaman patlama yaşıyorlar.. doğruysa konuşsunlar.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın