• 29
    x bilinmeyeninin karşılığı abdullah avcıysa destek verdiğim taraftardır. kusura bakmayın ama bu ülkenin milli takımı hiç kimsenin oyun bahcesi değildir. abdullah avcı resmen 70 milyon insanla afedersiniz taşak geçer gibi hareket ediyor. normal şartlarda elindeki en iyi ortasaha oyuncuları yedek**, elindeki en formda türk kaleci kadroda yok*, onun yerine kimin nesi oldugu belli olmayan ve kendi takımında bile yedek olan tek özelliği gelecek vaad etmek olan bir kaleci kadroda 2. kaleci konumunda*, sırf almanya menşeğli diye garip garip oyuncular ilk 11de*... bu liste uzar gider böyle. almanya menşeğli oyuncu oynatacağım diyorsan al elinde nuri şahin var. ancak abdullah beyimizin oyun yapısına uygun değildir tabi, tunay torun daha uygundur falan filan.

    ben kaybettiği için teknik direktör gonderilsin diyenlerden değilim, açın eski entrylerime bakın 2 haftadır fatih terim ve oyuncularımızın 2 malubiyetle asılıp kesilmemesi gerektiğini yazıp duruyorum sözlükte. ancak milli takımdaki durum suan icin cok farklı. bizim şikayet ettiğimiz durum malubiyet değil, oynanan oyun ve yapılan oyuncu tercihleri. bizim abdullah avcı tarafından kendi kendimizi sabote ediyor olmamız.

    abdullah avcı en iyiyi ben bilirim havalarında kendi egolarını milli takım üzerinde tatmin ediyor, bir nevi canlı canlı gözümüzün önünde milli takımla gönlünce oynuyor. ancak bu milli takım 70 milyonun takımıdır. kimsenin bu takımla oyun oynamaya hakkı yoktur. sayesinde bugun ben dahil cevremdeki bir cok insan milli macı takip bile etmeyecek. cunku bizi getirdiği seviye bu. ben milli takımımın sacma sapan tercihlerle yönlendirildiğini gördükce kusura bakmayın da moral bozuklugundan ekrana bakamıyorum ya..

    umarım eger son 2 macta falan kaybedeceksek dünya kupası sansımızı, hic oralara kalmadan bugun kaybedelim de milli takımın basına da aklı selim bir insan gecsin*. yok ama abdullah avcı bizleri yanıltıp eger butun maclarını kazanıp gidicekse dünya kupasına ozaman da büyük bir zevkle entrymi catır catır yerim bunu da söyliyim.

    ancak şu mevcut durumda kusura bakmayın ama eger bahsettiğimiz x kişisi abdullah avcıysa ben de bu taraftarlardan biriyim.

    eger ilk 3 mactaki milli takım kadrolarını begenen, basarının bu sekilde geleceğini düşünen arkadaslar varsa onlar tabiiki abdullah beyi desteklemeye devam edebilirler ancak benim yüreğim bunu kaldırmaya yetmiyor yetemiyor...

    dipnot: bu entryi macaristanla olan grup eleme macından önce yazmıstım internetim kesildiği icin buraya yazamamıstım, ancak macaristan macından sonra goruyorum ki ne yazıkki cok haklıymısım.. abdullah avcının takımını izlemeye bir türk olarak benim yüreğim yetemiyor ne yazıkki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın