• 1
    ---(bkz: alıntıdır)---
    milli takım'da romanya maçı öncesinde kamp yapılan nevzat demir tesisleri'nde büyük kavga çıktığı öğrenildi.

    selçuk avrupa maçina mi sakliyorsun kendini

    ay yıldızlıların kaptanı emre belözoğlu selçuk inan'a dönerek " kimse milli takım'da sakatlığını bahane ederek oynamamazlık yapamaz. 70 milyonun kalbi bizimleyken sen küçük hesapların peşindesin. avrupa maçınız olabilir ama milli takım her şeyin üstünde bunu iyice anlamalısınız." diyerek selçuk'a çok sert çıktı.

    milli takim'i senden çok düşünüyorum

    bunun üzerine selçuk inan belözoğlu'na dönerek " bu sözleri hak etmiyorum. sakat olduğum için oynamıyorum. yoksa milli takım'ı senden çok düşünüyorum. merek etme." diyerek cevap verdi.

    volkan demirel: haddini bil selçuk

    araya volkan demirel araya girerek selçuk inan'a büyük tepki gösterdi. "sen kimsin ki milli takım'ın kaptanına cevap veriyorsun haddini bil" deyince bu sefer de olaya selçuk'un en yakın arkadaşı burak yılmaz girdi ve volkan ve emre'nin üzerine yürüdü.
    tekme tokat kavga çikti

    iki futbolcunun da karşılık vermesi sonucu ümraniye'de tekme tokatlar havada uçuştu. 4 oyuncunun bu büyük kavgası sonrasında abdullah avcı emre ve volkan'dan yana tavır alırken selçuk inan ve burak yılmaz'ı kadro dışı bırakmıştı
    ---(bkz: alıntıdır)---
    www.ensonhaber.com/milli-takimda-tekme-tokat-kavga-2012-10-18.html
    kolpa basının şampiyonlar ligi maçlarından önce selçuk ve burak'ın moralini bozma hamlesidir. türk futbolu bu senaryo düşkünleri yüzünden gelişmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın