resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1683
    ikiside çok farklı tipte oyuncular, kesinlikle kıyaslamıyorum lakin melo'nun formsuzluğu için bütün yaz gezdi kerata ehe..mehe diyen adamların hamit'e karşı takındığı tavır hiç samimi değil. önce medyanın gazına gelip fenerbahçe, fiyat yükseltme masallarını yediler şimdi de tam ritmini bulmaya başlamışken sakatlanıp aıncak kendine gelmeye başladığını unutuyorlar. bu adam kariyeri boyunca hiç ligimizde oynamamış, bunun yanında takımımızdaki yerli oyuncular da daha önce milli forma ile pek fazla oynama şansı bulduğu oyuncular değil. buna rağmen şimdiden hakkını haram edenler, balon diyenler çakallıkla itham edenler mevcut.

    hamit herkesin bildiği gibi ne üst düzey tekniğe, ne müthiş bir kıza ne de oyunun kilidini açacak pas yeteneğine sahip. en büyük özelliği sahip olduğu oyun bilgisi -ki bunu takımın geri kalanı da olması gibi hareket ettiğinde ortaya çıkan m. united maçı performansı açıkça ortaya koydu. fizik kondisyonu ve maç temposu da istenen seviyeye geldiğinde hamit'in takıma nasıl sınıf atlatacağı ortaya çıkacak.

    bununla beraber takımın f. terim'in istediği sistemde oynamaya devam edebilmesi için olmazsa olmaz iki unsur var biri elmander diğeri ise hamit. bu kadar büyük uluslararası tecrübeye ve oyun bilgisine sahip bunun yanında karakterli ve yürekli biri kendini, takımını ve ülkesinin mentalitesini eleştirdiği için linçe maruz kalmamalı, hele galatasaray taraftarı tarafından arkasında durulmalı. ayrıca kalemi eline alıp kendisini ilk onbire yazmıyor gerek fatih hoca gerek a. avcı yerine oynayabilecek adamlar olduğu halde formsuzluğuna rağmen kendisini oynatıyorlarsa bir bildikleri olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın