resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1682
    türkiye'de futbol hakkında ahkam kesecek bir futbolcu varsa o kişi hiç kuşkusuz hamit altıntop'tur. diğer futbolcular ve futbolun içindekiler oturup dinlemelidir, not almalı ve ders çıkarmalıdır.

    dünyanın en iyi futbolcu yetiştirme merkezlerinden birinde futbola başlamış, orada futbolcu olmuş, en büyük kulüplerinde oynamış ve sonundan real madrid'e istenmiş ve gitmiştir. sonra bize gelmiştir. futbolda görülecek herşeyi görmüş, geçirmiş birisidir. bizim hayal edemediğimiz yerlerde olmuştur.

    iyi oynadığı maçtan sonra ahkam kesecek kadar şımarık ve ufak dağları ben yarattım havasında değildir. aksine kötü oynadığı maçlardan sonra ahkam keserek bir nevi özeleştiri de yapar. sen ne oynadın da ahkam kesiyorsun demek talihsizliktir.

    bu adam bizim futboldan çakmadığımızı, futbolcu yetiştirmeyi bilmediğimizi biliyor ve her seferinde kafamıza basa basa söylüyor. nasıl olması gerektiğini söylüyor. çünkü bu işte başarılı olanların yerinden gelmiştir. orada nasıl olduğunu bize söylüyor. söylemelidir.

    yıllık maaşı üzerinden yapılan belaltı eleştirileri haketmeyecek kadar ahlaklı birisidir. real madrid takımında geçirdiği uzun sakatlık süresi boyunca sözleşmesi karşılığında alacağı paradan vazgeçebilecek kadar ahlaklı ve aldığı parayı hakeden birisidir. istese çatır çatır parasını alacakken ben sakatım ve bu parayı haketmiyorum ve almayacağım diyen birisidir hamit altıntop.
App Store'dan indirin Google Play'den alın