resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1726
    oyun sistemindeki yerini, yanında oynayan partnerini, takımdaki geleceğini* bilmediği ve ideal 11 oyuncusu olduğundan emin olamadığı için performansını tam olarak sahaya yansıtamayan futbolcumuz, geçen senenin* kahramanı.

    bu sezon* elmander'in geçen seneki formunu yakalayamamasının en önemli sebeplerinden biri, kadrodaki yerinin belli olmaması ve istikrarlı bir ideal 11'imiz olmamasından kaynaklanmaktadır. bir önceki sezon her hafta banko ilk 11'de oynayan elmander ile bu sezon kafasında "kadroda olacak mıyım, yedek mi çıkıcam, partnerim kim olacak" soruları olan elmander'in oyun kalitesi bakımından aralarında dağlar kadar fark vardır.

    bir düşünelim, 2 hafta sonraki, sallıyorum, fenerbahçe deplasmanında forvette banko oynayacağını, partnerinin de kim olacağını bilen bir futbolcu kendini mental olarak maça çok iyi hazırlayabilir. partneriyle gece gündüz maçı konuşur, "şöyle oynıcaz, böyle oynıcaz, ben kaçıcam aradan atıcaksın, şöyle pres yapıcaz" gibi. işte geçen sene elmander'in ruh hali buydu ama bu sene durum biraz farklı. efendiliğinden ve profesyonelliğinden ödün vermeyen elmander, "bakalım abi hocamız görev verirse çıkar en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırız" modunda forma şansı beklemektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın