• 11
    hagi, resmi muska diyerek boyna asılacak adamdır. galatasaray kulübü her tesisinde özel bir hagi köşesine sahip olmalıdır. real madrid'in di stefano'ya gösterdiği hürmetin benzerini* galatasaray kulübünden görmeyi haketmiştir.
    kulübün başı ne zaman sıkışsa romanya'dan kalkıp gelmiştir. yöneticilerin onu zaman kazanma amaçlı getirdiklerini bile bile gelmiştir. gelsin. hagi'nin her zaman başımızın üstünde yeri var. hagi sevgisi öyle bir şey ki oğlunun gollerini, çalımlarını göğsüm kabararak izliyorum. beni falan siktir edin çocuklarımın, torunlarımın adını bileceği, ilk formalarının arkasında isminin yazacağı ilahtır hagi. çok büyük futbolcu diyoruz. alın size bir röportajından kısım:

    -galatasaray'la sözleşme görüşmeleri yaparken "eğer uefa şampiyonu olursak ekstra ücret talep ederim." dedim. o günü hiç bir zaman unutmam. masadaki herkes bana güldü çünkü hiç biri öyle bir başarı kazanacağımıza inanmıyordu. fakat ben inanıyordum. o madde sözleşmeme eklendi. yıllar sonra hedefimize ulaştığımızda o maddede geçen ücreti aldım.**

    meksika sınırına gidecekken istanbul köstence'ye yakındır, milli maçlara rahat gidip gelirsin diyerek getirilmiş hagi galatasaray'ı alıp dünyanın 1 numarasına taşımıştır. şimdi hala köstence'de yaşıyor. futbolcu yetiştiriyor. tatlı-kırık bir türkçesi var. bir daha galatasaray'da görev alır mı bilmem ama onu izlemiş neslin onu unutması, onunla övünmemesi mümkün değil.

    http://s14.directupload.net/.../120611/8uomvymv.swf
App Store'dan indirin Google Play'den alın