• 2
    (bkz: charro)

    ömrüm el verdikçe övüneceğim ve bundan da hep gurur duyacağım.

    şu var aslında hagi bize en büyük kötülüğü yaptı. geldi bir çıta koydu ve gitti. koyduğu çıtaya bırakın erişeni, yaklaşan olmadı yıllardır. hep onu aradık, hep onu bekledik hep onu özledik ve yokluğunu iliklerimiz kadar hissettik. 2002'den sonra artık "hagi sana 40 metreden bir çakar, o istatistikleri koyacak yer bulamazsın" diyemedik, sıkışan maçlarda "bir frikik olsa da hagi yazsa" diye iç geçiremedik ve belkide en kötüsü onun resitallerinden mahrum kaldık velhasıl hiç bir şey eskisi gibi olmadı hep eksik kaldık ve bunu biz hep hissettik.

    bir çok star geldi sonra. yeni hagi dendi. 10 numarayı giydi. hep heveslendik. ilk aşkı arar gibi, onu aradık. hala da arıyoruz... ama ben artık kabullendim hagi gelmeyecek. en iyisi de gelse hagi olmayacak çünkü o bizim kahramanımız, o bizim efsanemiz. onu kalbimizde öyle güzel bir yere koymuşuz ki hiç bir kimseyle kıyas dahi edemiyoruz.

    olayın realitesi ise şu gençler; bu adam dünya starıydı. yani sınırlı üretim gelmiş evrene (bkz: limited edition). pele gibi, maradona gibi, zidane gibi, figo gibi... yok işte! bu adamlardan dünyada yok artık! biz nereden bulalım yeni hagiyi? gelirse de zaten dünya devleri kapar. aynı gençken hagiyi kaptıkları gibi. sonra da bir gün yolu düşerse düşer floryaya ama ben artık beklemiyorum. çünkü anladım hiç kimse o değil, ondan öte can değil...

    ı love you hagi
App Store'dan indirin Google Play'den alın