resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3530
    2 ay yatmışmış. senin hiç bir planın, programın, stratejin yoksa transfer sezonunda, 12 ay da yatar melo. geçen sezonun son maçı, bilindiği üzere 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçıydı. melo ile anlaşıldığı içerikli haberin kap'ta yayınlanması haberinin tarihi ise, 10 ağustos. arada tam 3 (üç) ay fark var. kaldı ki, sezonun son maçını oynamayı da beklemek gerekmiyor, ertesi yılın takımı üzerinde çalışmak için.

    budget'ı kurtarmayan tüm genç neslin fm'de bile uyguladığı bir taktik, satın alma opsiyonlu kiralama formulü. illaki, kayserili tüccar hesabı aylarca pazarlık etmen gerekmiyor bunun için. pekala, haziran ayında bile çözülebilirdi konu bu formülle. çok uyanık olduğumuz için, üçe beşe kastırdık, iki kuruş daha az ödedik melo'ya, büyük iş yaptık. melo'ya ödemediğimizin bilmem kaç misli, braga maçında iyi bir melo'nun yokluğu nedeniyle çoktan kaçtı bi tarafımıza neticesinde.

    belirli bir vizyonu ve stratejisi olan hiç bir kulüp, melo'ya ağustos ayında bilmemnesinin keyfine tatil yaptırmazdı, en azından bu şekilde davranan adamı da, eninde sonunda onun şartlarını kabul ederek almazdı. bu noktada, melo'yu suçlamak yersiz. o derece acemice yönetilen bir süreç var ki ortada melo'ya bu rahatlığı sağlayan. juventus'a ve melo'ya teklifini yaparken, aynı günlerde, kap'a bir iki haber daha versen, atıyorum gökhan inler ile, diarra ile, hatta abartıp essien ya da yaya toure ile görüşmelere başlandı diye, en azından belki paşamızın bi tarafı tutuşur da dönerdi tatilinden. madem beş benzemez ile rest çekecektik, en azından elimizde hiç bir bok olmadığını karşımızdakilere hissettirmez, sonunda seve seve onların dediklerine gelmezdik.

    taransfer döneminde de rahattı adam, hala da öyle. kadromuzda, kendisine alternatif aday adayı bir oyuncu bile yok. biraz, böyle başa böyle traş durumu melo'nun hikayesi malesef. inşallah insaflı çıkar da biraz, geçen seneki performansını arasıra da olsa hatırlar, yoksa sergen'in dediği gibi sıkıntı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın