• 36
    galatasaray sözlük'te maruz kaldığım en saçma entry silme nedeni. kim düşündüyse alnından öpmek lazım, müthiş bir zekanın ürünü olmuş.

    entry girerken bunu -alıntı- şeysi ile, çeşitli dış bağlantılarla, video ve resimlerle desteklemek, bir şekilde zenginleştirmek istiyoruz ve bunda bir formata aykırılık bulunmuyor. fakat bu zenginleştirme durumunu başlık içerisindeki bir entry aracılığıyla yapınca yazdığınız onca satır bir moderatörün çükünün keyfine siliniyor, başka bir açıklaması olamaz; buna hayran kalıyorum ben.

    örnek:
    -------
    başlık: armut

    entry: armut, gülgiller (rosaceae) familyasının maloideae alt familyasında sınıflanan pyrus cinsine ait ağaç nitelikli bitki türleriyle, bu türlerden bazılarının yenilebilir meyvelerinin ortak adı. * übermenschmod'un şu entry'sinde değindiği gibi dikildikten 4-7 yıl sonra meyve vermeye başlayan bir armut ağacı 8-10 yaşlarındayken 25-50 kg meyve verebilir. [bkz: #1234567890). armut reçeli şöyle yapılır: http://www.youtube.com/watch?v=BNaFNoZOKvY . armut ağacı bazı durumlarda sonbaharda da çiçek açabilir: http://www.haberciniz.biz/...ek-acti-1666078h.htm
    -------

    görüldüğü üzere bir youtube linki ve bir haber linki sorun teşkil etmiyor entry'mizde ama galatasaray sözlük'e ait bir entry silinme sebebi. yani hiçbir değeri yok orada armut ağacının sonbaharda çiçek açtığı haberinin; reçelinin nasıl yapıldığı bilgisinin falan. "ahhaağ yassağıı ihlaaal etmiş, delıt"

    bir moderatör de çıkıp bu kuralın mantıklı bir açıklamasını yapamıyor, o da ayrı bir konu.

    he bu arada, ilgi alanımız değil diye silmeyin bu entry'i. armut iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın