• 90
    belirli bir kismi, sikmeden, sokmadan, nefretini ve antipati duyduğu takimlari, oyunculari ve dahasini dile getiremeyen, amk kisaltmasini kullanmadan edemeyenler grubuna dahildir.

    ha, bir de soru eklerini birleşik yazanlari var bunlarin. -de, -da ve -ki'yi de nasil kullanacaklarini bilmiyorlar ayrica. ama haklarini vermek lazim, güzel yaziyor azimsanmayacak bir bölümü. ama adama sorarlar, arkadaşina mesaj mi atiyorsun diye. senin yazdiğini 2500'e yakin sayidaki yazar dişinda, 5000 kadar çaylak ve tahminimce 20000 kadar misafir okuyor.

    adam, bu ne la, türkçe bilmiyor bu gavatlar diye söylenmez mi içten içe? söylenir. ben senin yüzünden niye gavat damgasi yiyeyim ki aslan. haksiz miyim?

    gelelim bu, benim gözüme çok batan problemin çözümüne. 5 tane daha neverfall, 5 tane daha gs, 5 tane daha hktwoo bulur, koyarsiniz sözlüğün başina. çatir çutur silerler. sürekli yanliş yazanlar bir süre sonra entry'lerinin silinmesi yüzünden sözlüğe uğramamaya başlar. soğurlar sözlükten ki bu benim çok hoşuma giden bir durum.

    bazen bakiyorum da neverfall başliğinin altina, hatta ve hatta diğer mod'larin da başlik altina hep ayni adamlar yakinma içerikli entry'ler giriyor. bikmiyorlar yakinmaktan. ben mod'larin yerinde olsam entry silinmesiyle alakali girilen her entry için 1 haftaliğina tatile yollardim yazarlari ama onlar alişmişlar artik bu duruma, çok da yakinmiyorlardir eminim.

    çok uzadi bu entry ve ben sikildim. buraya kadar okursaniz ne ala. neyse, bir şarki sözüyle noktalayacağim. sözüm sana yazamayan yazar:

    çik git bugün kalbimden
    çik git sebepsiz dönme
    biktim yürek harbinden
    hal kalmadi gönlümde

    serdar ortaç'a sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın