• 89
    sözlük yönetiminin sabrını test eden yazarlardır.
    takım türkiye ligindeki diğer takımlardan en az iki gömlek üstün "oynuyor". bakın oynuyor diyorum, kadrodan bahsetmiyorum.
    yenilsek de, berabere kalsak da; 90. dakikada panik yapmıyor, top şişirmiyor. yıllardır avrupa futboluna imrendiğimiz durumdur. 1. fatih terim döneminde 60. dakikada top şişirme başlardı. kaos futbolu denilen top oynardı.
    takım üst düzey takımlar gibi saha içinde dağılıyor. top yapıyor. bazen şaşırıyorum. puan kaybettiğimiz tüm maçlarda %60 üstü top bizde.
    buradaki sabır test yazarlar skor taraftarı, onlara sorsak %20 olsun 1-0 olsun takım muhteşem derler.
    %60 top bizde ama boş olarak bizde değil, rakip takımı eşşek gibi koşturuyoruz o sırada. yani top oynuyoruz.
    şampiyon olduğumuz geçen sezondan 2 gömlek üstün oynuyoruz. geçen sezon fatih hoca ne yaptı, takıma sağlam defans yaptırıp, bir şekilde gol attırdı.
    bu taktik; türkiyede iş yapar, fenerbahçe yıllardır böyle şampiyon veya 2. oluyor ancak bu durum avrupada işe yaramaz. anca fenerbahçe taraftarı gibi skor taraftarını memnun eder. biz galatasaraylıları memnun etmez. ( en azından çoğunu)
    gol yollarında sıkıntımız var, ama fatih hocada dedi, türkiyede en iyi forvetler bizde, yakında gol de olacak. hem de bol olacak.
    acık dikkat ve sabır. gerek yönetim içinde gerek medyada antiterimcilerin gazına gelmeyin. şu an fatih terim gitse takım en az 2 sene kendine gelemez. 2 sene sonrada bundan iyi top oynayamaz.
    bazen düşünüyorum keşke sözlük yönetimi azıcık daha despot olsa da, her puan kaybettiğimiz maçtan sonra; futbolcularımıza, teknik direktörümüze hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren yazarları uçursa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın