2012-13 Türkiye Süper Lig 7.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 102
    forma seçimlerinden hakeme, tribünlerden sahada oynanan futbola kadar her yanıyla üzücü ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir maçtı benim adıma.

    forma seçimleriyle başlayalım öncelikle. bu işin raconu ev sahibi takımın her zaman giydiği iç saha formasını giymesini, deplasman takımının da ona uygun bir forma ile sahaya çıkmasını gerektirir. üstelik eskişehirspor'un sarı formasındaki sarının tonu çok açık olduğu için beyaz formanın altına da kırmızı şort kombinasyonu yapmış olduk. saçma sapan bir şeydi yani.

    ilker meral yine boktan bir maç yönetti. küfürleri bu hakemlere değil bunları hakem diye atan mhk'ya etmek lazım kesinlikle. kesinlikle taraflı bir yönetim vardı. özellikle burak yılmaz hakkında oluşan genel kanı nedeniyle normalde faul çalınacak pozisyonlarda bile faul çalınmadı, birinde üstüne sarı kart gösterildi. bunun yanı sıra eskişehirspor lehine verilmiş öylesine fauller ve maç yönetmedeki kaypaklığını da hesaba katmak lazım.

    tribünlerle ilgili söylenebilecek her şey söylenmiş zaten sözlükte. ben bir de top bizim yarı alanımızda rakip takımdayken veya rakip takım ceza sahamıza yakın bir yerden frikik kullanacakken neden hala tezahürata devam edildiğini anlayamadım. reislerin arkası dönük olduğu için galiba. illa şampiyonlar ligi maçı mı olması lazım top rakipteyken ıslıklamak için.

    melo kendi standartlarının altında bile olamayacak kadar rezalet bir oyun sergiledi ama en azından sorumluluk aldı, ileride uzun toplarla etkili pozisyonlar yaratmaya çalıştı. selçuk son birkaç maçtır çok etkisiz kalıyor nedenini tam anlayamadığım bir şekilde. hamit'e artık yapacak yorum yok kesinlikle. bıktık artık bahanelerden.

    ha bu arada...

    muslera, muslera, fernando muslera!
App Store'dan indirin Google Play'den alın