• 22
    kaptan'ım,
    sen üzülme boş yere
    emek verdin sen onbeş sene
    bu forma nasip olmaz herkese
    ölene kadar seninle(u: "kalkacak kupa ellerinde" demek isterdim)

    bütün suçu sana yıkanlardan olmayacağım. hele ki zaten başından beri açığını kollayanları mutlu etmeyeceğim. sen doğru ya da yanlış bir kadro koydun ortaya. bu akşam ki sonuç sadece senin eserin değil, olamaz. sadece sana yıkılması da haksızlıktır. farz-ı misal, mükemmel bir sistem, mükemmel bir kadro çıkardın sahaya. bugün sahadakiler gibi oynadıkları sürece başarı gelebilir miydi? ruh lazım değil mi biraz da?
    evet, keşke biraz daha tecrübeyle biraz daha kendini ispatladıktan sonra dönseydin yuvana. hem o zaman belki istifa sesleri daha az can yakardı. yok yok yine de çok canın yanardı eminim. içinde bulunduğum tribüne yakışmayan bir tavrı gördüğüm için, bir de büyük kaptana yapıldığına şahit olduğum için benim bile çok canım yanarken; senin nasıl yanmasın. sen ki bizler kadar galatasaraylı, sen ki kulübün sana ihtiyaç duyduğunda çağırıldığında bunları göze alarak elini taşın altına koyan insan, nasıl üzülmeyeceksin.
    ve son olarak yineliyorum, bu akşamki maçta* sana tek bir şey için kızıyorum: öğrencilerini o armanın boşuna sol göğsün üzerinde olmadığını hatırlatmadığın için!! yoksa skor umrumda değil, ruh görmek mesele...
    gitsen de kalsan da teşekkürler kaptanım, teşekkürler hocam
App Store'dan indirin Google Play'den alın