• 91
    bu başlıktaki ilk entry'e bakarsak, ilk olarak 31 aralık 2011 tarihinde karşımıza çıkmış ve hayatımızın bir parçası haline gelmiş olan hata.

    2012 yılına bu hata ile girmişiz ve şaka maka bir senedir bu sorunla cebelleşiyoruz. artık kabak tadı vermeye başladı. sözlükte online olan yazar sayısında ve bununla doğru orantılı olarak girilen entry sayısında gözle görülür bir azalma oldu.
    git gide daha da çekilmez hale geldi bu hata. en son beyaz ekranla tanıştık. onu da bağrımıza bastık zamanla.

    evet belki fazla kabullendik bu durumu, duygusal bağ kuranlar bile oldu ama artık bu sorundan kurtulmanın zamanı geldi. çok geç olmadan, bir hevesle kurulup daha sonra sözlük çöplüğünde yerini alan sözlük türevlerinden biri olmadan önce tez zamanda ciddi bir iyileştirme yapmak gerekiyor.

    bunun için naçizane öneride bulunduk. "elimizi taşın altına koyalım" dedik. sonuna kadar sözlüğün arkasında duracağımızı, destek olacağımızı göstermek istedik.

    malum 2012'nin sonlarındayız. yeni yıla bu hatayla girmeyelim. 2013 bizim için yeni umutların yeni mutlulukların başlangıcı olsun. "bir hata oluştu"dan, beyaz sayfadan kurtularak bembeyaz bir sayfa açalım kendimize.

    (bkz: galatasaray sözlük bağış sistemi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın