resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1782
    özgüven, diğer oyuncuların performansı vs üzerinden korunan anadolu takımı topçusu. * kimse farkında değil sanırım ama alt yapı süresi ile birlikte tam 10 senedir bu kulüpte. hadi alt yapı evresini siktir et tam 7 senedir a takımda bu adam. tam 3 kere kiralık gönderildi geliştirsin kendisini gelsin diye. kaldığı her sezon taraftarlar tarafından ''aha patladı'', ''olacak lan bu sefer'', ''kadrodaki şunlardan şunlardan daha iyi olm'' gibi desteksiz materyallerle savunuldu. sonradan patladı fakat elimizde patladı. takım bu süreler içinde rezilliği de gördü, en tepeyi de gördü. cümle alem gitti bu takımdan bir tek o kaldı.

    olmuyor işte amk, olmuyor. bu herifin kurtarıcımız olması kadar dar bir vizyonunuz varsa öpüyorum vizyonunuzu. halen bu adamın elinden gelen bu kadar diyenler var. zaten biz de aksini iddia etmiyoruz. işte elinden gelenin bu kadar olması yüzünden bir an önce elazığspor gibi bir takıma gidip kariyerini bütün anadolu takımlarında oynamış zamanında elde patlayan yıldız adayı olarak sürdürmesini istiyoruz. veya gitsin yorumcu olsun.

    gelse burun kıvıracağınız erman kılıç, hurşut meriç falan bile daha iyi bu adamdan. bu kadar sabırlı olduğumuz için 2 sezon öncesi* başımıza geldi zaten. aykut erçetin'in bile delicesine savunulduğunu ve şu an olduğu durumu hatırladığımda gerçekler görüldüğünde geç kalınmaz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın