resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1780
    braga macinin 2. yarisinin en iyisiydi, terim'in istedigi tipte kanat oyuncusu oldu resmen. bunu yazıya dokmeye calisayim.

    terim'in hamit transferinde inanılmaz ısrarcı olmasının sebebi sadece oyuncunun yetenekleri degildi. terim'in orta saha kurgusunda, oyun icerisinde topun oyunda olmadıgı kanattaki oyuncu ortaya kadar yanasiyor, 2'li orta sahayi 3'luyor, forvetlerden biri de ortaya yanastıgı icin orta saha birden 4 kisilik oluyor. hamit'in orta saha ozellikleri de tam olarak buna uyuyor. amrabat'in kafasının halen basmadıgı sistem de bu.

    aydin yilmaz bu taktiği braga macinda harfi harfine uygulamaya calisti. bu taktik zekasını hızıyla harmanlarsa kendisini ilk 11'de daha cok gorecegiz.

    bu kadar elestiriye maruz kalmasina gelince..

    aydın sakin bir oyuncu. her futbolcudan melo goygoyu bekliyorsunuz ama bu olmaz, olmamalı da. mesela efsane ergun'den boyle hareketler gordunuz mu hic ? bu mizac, ergun'u ruhsuz mu yapar ? kesinlikle hayır.

    aydın' ın mizacı böyle, dışarıdan fena halde vurdum duymaz gozukuyor. ancak rijkaard'li donemde, saracoglu'nda oynanan fenerbahce macindan once arda turan'ın yasadigi arbede sırasında ona yardima kosan ilk oyuncuya bir kez daha dikkat edin. sonra tekrar konusuruz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın