2012-13 Türkiye Süper Lig 7.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 35
    --- alıntı ---

    türk sporunun en büyük taraftarı türk telekom ve galatasaray spor kulübü’nün işbirliği ile başlatılan “galatasaray efsanelerini anıyor, türk telekom dünyaya duyuruyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor.

    türk basketbolunun efsane ismi yalçın granit ile başlayan, ardından metin kurt ve arif erdem ile devam eden etkinliğin bu haftaki efsane ismi unutulmaz başkanlarımızdan ali uras. ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da 6 ekim 2012 cumartesi günü oynanacak galatasaray – eskişehirspor karşılaşmasından önce düzenlenecek törende 5 mayıs 2012 tarihinde vefat eden, galatasaray’ın efsane başkanlarından ali uras anılacak.

    1938 – 1953 yılları arasında galatasaray’da basketbol oynayan ali uras, uzun yıllar basketbol takımının kaptanlığını da yaptı. 1979 yılında galatasaray spor kulübü başkanlığı’na seçilen ali uras, florya tesisleri’nin açılması, alman teknik adam jupp derwall’in takıma kazandırılması gibi önemli kararlara imza attı. galatasaray’daki başkanlık görevinden sonra türkiye futbol federasyonu başkanlığı da yapan uras, aynı zamanda genel cerrahi dalında profesörlük ünvanına sahipti.

    anma etkinliği çerçevesinde ali uras’ın dev bayrağı karşılaşma öncesinde türk telekom arena tribünlerinde dalgalanacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın