2012-13 Türkiye Süper Lig 7.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 33
    dişli bir rakiple oynayacağımız lig maçı.

    eskişehirspor ilk 2 haftaya puansız başlasa da sonradan toparlanarak tehlikeli bir takım olduğunun sinyallerini verdi. aynı geçen sezonki görüntülerindeler.

    son 4 lig maçında da gol atmışlar. 4 maçta attıkları gol sayısı 10. özellikle deplasmanlarda sinmeyen, kapanmayan, açık oynayan bir takım. gol atabildiği gibi çok gol yemeye müsait bir takım aynı zamanda. servet çetin faktörünü düşünürsek sürpriz değil. bir de bana göre kötü bir kaleci transferi yaptılar. son 2 senede doğru düzgün maç oynamamış ruud boffin'i aldılar. ivesa gibi uzun boylu hatta yapılı ama izlediğim kadarıyla ondan daha kötü bir kaleci bu.

    hücum hattında diomansy kamara ve necati ateş gibi ligi iyi tanıyan golcü iki oyuncuya sahipler. rodrigo tello da sezona iyi başladı. tehlikeli bir oyuncu.

    rakibi değerlendirmek önemli. çünkü artık rakiplere karşı oynamayı öğrenmeliyiz diye düşünüyorum. her maç aynı şablon, aynı oyun planı gitmiyor. içeride oynadığımız maçlarda elbette topun hakimiyeti bizde olmalı ve mümkün olduğunca oyunu rakip yarı sahaya yıkmalıyız ama geride çok açık vermemek de önemli. umarım hoca dany-semih ikilisini değiştirmez. birbirini ezberlemeleri gerekiyor bu iki stoperimizin artık. daha fazla macera aramaya gerek yok.

    2 eylül 2012 galatasaray bursaspor maçı gibi bir maç bekliyorum. bol gollü, yediğimizden fazlasını atmamız gerekecek bir maç var kafamda. kendimize gelmemiz açısından 3 puanın önemi çok büyük. düşünmek bile istemiyorum ama üst üste 3. mağlubiyet takımı kaosa bile sokabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın