• 1
    dünyanın en iyi 10 teknik adamından ikisinin bulunduğu karşılaştırmadır.

    jose mourinho' nun en büyük avantajı porto ile yakaladığı ş.l. şampiyonluğundan sonra doğru zamanda doğru takımda doğru oyuncularla çalışıp kariyerine sağlam temeller atmış olmasıdır. zaten iyi bir teknik adamdı kendisine zaman tanınınca kupalar geldi.

    fatih terim ise galatasaray' da kazandığı 4 lig ve 1 uefa cup şampiyonluğundan sonra önce fiorentina' da takımın ve başkanın önüne geçince başkan bunu hazmedemedi ve italya kupası'nda yarı finaldeyken * imparator'u yolladı. oynattığı futbolla italya'da da nam salan terim daha sonra da ac milan' ın başına geçti fakat egosu yüksek milanlı futbolcuların * kasıtlı olarak oynamayarak hocayı göndermek için ellerinden geleni yaptığını biliyoruz. f.inzaghi'nin penaltı kaçırdığı * maçı * unutmadık. sonra zaten hocanın görevine son verildi. 9.hafta sonunda lider chievo ile arasında yalnızca 5 puan varken yollandı. ve bana göre kaybeden ac milan oldu.

    oyuncularla arası genel olarak iyi olarak bilinen bu iki hocadan terim hep hucum futbolu oynatmayı ve ileride basmayı takımlarına öğretirken, mourinho ise yönettiği takıma ve oynayacağı maça göre farklı sistemler deneyebilmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın