• 65
    gayet güzel ve başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. yapanların eline sağlık. keşke re-conquest of europe kısmı maratonda falan sergilenseydi. kale arkasındaki misafir seyirci tribünü ve güvenlik alanı bütünlüğü biraz bozmuş gibi göründü sanki.

    burada atlı bir savaçı figürünün tercih edilmesini de fatih sultan mehmet'in ve kanuni sultan süleyman'ın avrupa fetihlerine bağlayanların hangi kafayla yaşadıklarını da merak ettiğimi söylemem gerek. diğer sebeplerden dolayı eleştirenlere saygı duyarım. galatasaray'ı sembol etmesi açısından aslan figürü de pekala kullanılabilirdi. ancak olayı osmanlı'ya bağlayanlar ne kullanıyorlarsa bize de söylesinler yada bir çay koyup gelsinler mesela.

    ultraslan'ı her konuda eleştirebilirsiniz ancak koreografi konusunu bunun dışında tutmanız gerekir. samimi bir şekilde söylemeliyim ki bu konuda ultraslan'dan daha iyisini görmedim. arka arkaya bu kadar iyi çalışmalar yapabilmek güven özveri ve tecrübeden biraz daha fazlasını gerektirir.

    ayrıca tabiki galatasaray din ve milletler üstüdür. bir dönem taraftarlarının türk ve müslüman olma gibi bir zorunluluğu olmadığını duymuştum. ama kardeşim uefa seni bu lige türkiye şampiyonu apoleti sayesinde almıyor mu? formanın üzerinde ay-yıldızlı bayrak yok mu? taraftarın her avrupa maçında en fazla söylediği marş gençlik marşını söylemiyor mu? bunlara itirazın yokken savaşçı figürüne çamur atmak neden?! kim olsaydı yani din ve milletler üstüyüz diyerek pörtlek gözlü koca kafalı bir uzaylı figürü mü koysalardı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın