resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1362
    ters kademeye girme işinde gerçekten usta olan hakan balta'nın yerine sol bek oynayarak braga maçını katleden, alması gereken kademeleri almayıp ofsayt bozan oyuncu. hadi ikinci golü geçtim, ilk golde %100 hatalıdır.

    kimse demesin hakan olsa oraya gelir miydi diye. hakan belki hücuma yeterince gidemiyor ya da verkaç yiyor. ama hakan ters kademeye giremez diyen futboldan anlamıyordur ve bir zahmet de küçükken barbie bebek oynadığını da itiraf etsin.

    hakan nefreti öyle gözünüzü bürümüş ki hakan olsa o gollerin 2'sini de yemeyeceğimizi görmenize rağmen hala "hakan olsa yapardı sanki" modunda takılın siz.

    manu maçından sonra söylemiştim, tekrar çıktı. ilk gol art arda hatalar silsilesi. dany manu maçı gibi yerini kaybediyor yine, üzerine riera da penaltı noktasına yaklaşmıyor. bu iki futbolcu oynadığı sürece, maç boyu çok iyi oynamışlar gibi gözükecek ancak her maç böyle 1-2 golü bariz hatalardan yedirerek maçlar kaybettirecek. daha çok başınızı duvarlara vurursunuz diye boşa demedik zamanında. bu ısrarda devam edersek daha çok vuracaksınız. keşke galatasaray'ın kötülüğü olacağına sizin kafanız kırılsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın