resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1061
    hala 8 milyon euro bonservis bedeli ile alinmis olmasi dolayisi ile balon olarak gorulen futbolcu.

    abi cidden neyin kafasini yasiyorsunuz? hala su hesabi yapamiyor musunuz? bu cocugun aldigi yillik ucreti neden goz onune almiyorsunuz? tamam 8 milyon euro bonservis verildi, ancak aldigi yillik ucretin hic mi bir onemi yok? hic mi fark yaratmiyor? neden kendi takimimiz ve oyuncumuz hakkinda hem de bu kadar erkenken boylesi yorumlar yapiyoruz?

    amrabat'in klasinda bir oyuncuyu disaridan almaya kalksak yine en az bu bonservisi verirdik ancak yillik 1 milyon euro'ya oynatabilir miydik? hayir!

    amrabat formda degil tamam, ancak yeteneklerini kimse ile tartismam bile. 2 eylul 2012 galatasaray braga macindaki iyi olmayan performansi tamamen cok arzulu olmasi nedeniyle kendini kontrol edememesinden kaynaklandi. en basit toplari bile 'stop' edemedi. sisteme de alisamadi ve belli ki biraz daha vakit gececek. ancak boylesi bir oyuncuyu bu kadar cabuk harcamamamiz lazim. fatih terim de kendisini ilk yari sonunda oyundan alarak gerekli mesaji verdi. zamanla kendisine gelecek ve takima faydali olacaktir.

    unutmayin, bu cocuk galatasaray'a gelmek icin kendisini paraladi. kadro disi bile kaldi aylarca. zamaninda yilda 3.5 milyon euro alip oynamayanlari dusununce, bu adama haksizlik yapiliyor sozlukte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın