• 55
    kötümser olmak için en büyük sebep direkt rakibimiz olan braga'ya tek gol değil iki farklı bir yenilgiyle ikili averaj yarışına girecek olmamız. her şey olağanüstü derecede mükemmel vaziyette son maça taşınsa dahi braga'nın arkasında kalmamız muhtemel. hele ki fikstür olarak müthiş dezavantajlı (son 3 maçımızdan 2'si dışarıda) olmamız nedeniyle son maça 2 ve ya 3.lük için umut taşıyabilmemiz bile şüpheli.

    iyimser olmak için en iyi sebep ise cluj'u içeride yendiğimiz taktirde muhtemel man utd galibiyetiyle üç takım da son üç maça 3'er puanla girecek. ve muhtemelen grubu garantileyen bir man utd ile maçımız olacak. oysa direkt rakibimiz braga gruptan çıkmayı garantilemek isteyecek olan man utd ile üstüste 2 maç oynayacak. ve tabi ki kritik maç bu durumda deplasmandaki cluj maçı haline gelecek. cluj deplasmanında yenilmemek belki gruptan çıkmaya değil ama uefa için çok önemli hale gelebilir. ve hatta fantaziye kaçıp bizim de cluj'u deplasmanda 2-0 yenmemiz 3'lü averajı gündemi getirecek ki aslında dünkü maç sonra en isteyeceğimiz şey olabilir aslında.

    her iki senaryo da mümkün ve hala her şey bizim performansımıza bağlı. çok ümitsiz olmanın da 4 maçta 10 puan yaparız hayallerine de gerek yok. çıkarsak 7 ya da 8 puanla ve çokça zorlanarak çıkarız gruptan. ama önce cl için oyun mantalitemizin gelişmesi şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın