• 32
    iki kale arkasının beraber organize ettiği bir koreografiye sahne olmuş ayak topu müsabakası...

    3 boyutlu tabir edilen makarlı sistemli olan koreografi pegasus tribününde yapılırken tamamlayıcısında böyle bir sistem kullanılmadı.

    kısaca anlatmak gerekirse önce pegasus üst tribünde sarı zemin üzerine beyaz kartonlarla bir kale profili çizildi. kale profilinin kenarları siyah kartonlarla netleştirildi. alt tribünde ise sarı ve kırmızı kartonlarla yollar imaje edilirken bu kartonların ortasına kahverengi renkli kartonlarla bir yol şekli yapılarak, iki kat arasınadaki localar önüne açılan bez afişteki kale kapısı motifine doğru uzatıldı. (bu bez afişin koreo ile tam senkron olması tebrik edilesidir.) neticede bir kalenin karşıdan görünüşü sembolize edildi. bu arka planın üzerine 3 boyut olarak makaralara atına binmiş sarı kırmızı bayrak taşıyan zırhlı ve şaha kalkmış bir ata binen galatasaraylı tasviri ile tamamlandı koreo.

    karşı tribün ise bu koreonun amacını netleştirmek için yapıldı. denizi simgeleyen mavi kartonların içine sarı kartonlarla avrupa haritası alt ve üst tribünlerde birlikte açılırken ortaya "re-conquest of europe" avrupanın yeniden fethi manasına gelen bir afiş açıldı.

    koreo anlatırken hep söylediğim gibi asimetrik koreografiler çok ama çok zordur. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum kendi adıma...

    şahsi not: kasap gökhan abi hoş geldin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın