resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1347
    hakan balta'dan "genel olarak" net iyi topçu ama sol bekte olmaz ki arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. oynadığı hiçbir takımda sol bek değildi ve yanlışım varsa düzeltin, profesyonel kariyerinde hiçbir zaman sol bek oynamadı bu adam. tamam hücuma iyi destek verebilir, iyi ortalar kesebilir, bir defans oyuncusuna göre daha aklı başında oynayabilir ama sık sık pozisyon ve zamanlama hatası yapar, topa ne zaman basacağını bilmez, adam kaçırır, hücuma çıktı mı dönmeyi unutur vesaire vesaire. bazı şeyler alışkanlık meselesi, bir saatten sonra oturtamazsın veya öğretemezsin. olmaz yani.

    biraz uç bir örnek olacak ama durumu daha iyi anlatabilmek açısından söylüyorum, misal real madrid'te sergio ramos'tan verim alamayıp cristiano ronaldo'yu sağ beke koysan daha yararlı mı olur? ya da messi barcelona'da sol bek oynar mı? çok sikko örnekler olmuş da olabilir ama abi lütfen yapmayın, bu adamdan sol bek olmaz. bu saatten sonra olmaz.

    ek olarak:

    --- alıntı ---

    ve riera'dan sol bek olmayacağını da kanıtlayan maçtır. alan'a hemen hemen her pozisyonda yenik düştü. açın 2 golü de tekrar izleyin, ilkinde ceza sahasının içinde pozisyonu seyrediyor, ikincisinde de ofsaytı bozup bir de yan hakeme el kaldırıyor. ha hakan balta olsa farklı mı olurdu? sanmam.

    --- alıntı ---

    (bkz: 2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçı/#1070594)
App Store'dan indirin Google Play'den alın