• 32
    sonlarına doğru fenerbahçe taraftarı 'anons yapsana anons yapsana aziz yıldırım anons yapsana' diye inletti ortalığı. bu halleri görmeyeli 2 yıl falan olmuştu sanıyorum.

    baştan sona kasımpaşa net şekilde maçı haketti, 2. yarı kaçan gollerden sonra acaba yine mi futbol kısmeti yanlarında olup puan çıkaracaklar diye düşünürken kasımpaşa golleri buldu. uche ve djalma gayet iyi transferler, bizim maçta da göstermişlerdi neler yapabileceklerini. özellikle uche takip edilmeli sezon içinde de. yerli oyunculardan da adem büyük, soyadı gibi oynadı, daha 25 yaşında bir oyuncuymuş ama takımı tam bir abi havasıyla yönetti, oynattı, ayağına gelen her topu olumlu kullandı nerdeyse. sonradan oyuna girip 1 gol 1 asistle maçı değiştiren hüseyin kala da maçın adamlarından oldu.

    fenerbahçe'de durumlar kötü, oyundan çıkan stoch'un da alex'in yanında tribünde oturması bazı şeyleri gösteriyor. oyuncular da haklı olarak oyuncu arkadaşlarının yanında olmayı tercih ediyorlar. işin ilginci aykut alex'i sildi diye biliniyor ama her maç 11'de de oynamaya başladı tekrardan. o da ne yaptığının farkında değil, ama sonuçta futbolu oynayan, taraftarını sevindiren futbolcudur. kimse başkanı, hocayı düşünmez, oyuncuyu tercih eder doğal olarak. takımdaki diğer oyuncular da bunu yapınca, şu kadroya rağmen sıfır top oynayan fenerbahçe çıkıyor ortaya. 2 yıl önceki halimiz gibiler, ama tek fark, bizim kadromuz rezaletken ve sebep buyken, şu fenerbahçe'nin kadro kalitesi baya baya iyi kağıt üstünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın