resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 144
    fikirlerinde sonuna kadar haklı olan eskinin futbolcusu dünün antrenörü bugünün futbol yorumcusu.
    bir konu hakkında iyi yada kötü fikir sahibi olabilmeniz için ilk önce o olayın içinde olmanız gerekir.
    dünkü bayan resmen kendisinin kariyerine laf atmıştır. suyun karşı yakasında top koşturmuş olabilir ancak ümit özat türkiye'nin yetiştirdiği nadir sol beklerdendir. milli takımda ve avrupa'da başarıyla top koşturmuştur. geçirdiği rahatsızlıktan sonra köln taraftarı onu gözyaşlarıyla uğurlamıştır. avrupa'da kolay kolay sevdiremezsiniz kendinizi. yani ümit özat futbolu bilen biridir.
    gelelim dünkü bayana. kendisi bir kez halı saha maçına çıksa bütün bilgilerini siler ve yeniden yükler. çünkü futbol izlemeyle öğrenilmez. içinde olmanız lazım. niye biz ömer üründül'e sallıyoruz? adam top mu oynamış, top mu oynatmış? kendisi iş adamıdır ama yanında resmen hobi için para vererek yorumculuk yapmaktadır. bu yüzden yorumları çok saçma gelir bize. aynı şey bayanlar içinde geçerlidir. bilgileri vikipediden ileri gidemez. google'ı açarlar ezber yaparlar. hikayeler anlatırlar. açın lig tv'yi tutkumuz futbol programına bakın. iki bayan sürekli "şu oyuncuya bayılıyorum kendisi kömür ocağından sahalara geçi...." diye hikaye anlatırlar. yorumla desen tek bir maçı yorumlayamazlar. o yüzden futbolu bırakın erkek işi olarak kalsın.

    futbol barbarların centilmenler için oynadığı oyundur sözünden yola çıkarsak kadınların dünyanın en narin varlıkları olduğu için bırakalım futbolun dışında kalsınlar. 55 bin kişinin ofsaytı gol olarak anlaması boşuna değildir.

    not: kadın futbolcularımız ve hakemlerimiz bu girdideki "bayan" sınıfından dışındadır. çünkü onlar işin içindedir. yeri gelir bizden iyi yorum yapabilirler.

    edit: hayatımız futbol değil tutkumuz futbol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın