• 23
    recep tayyip erdoğan'ı delicesine savunmasıyla dikkatimi çekmişti. (bkz: #1066611) nolu entry'nin daha tamamını okumadan yazarın bu arkadaş olduğunu anlamıştım bile. londra'da ikamet ettiğinden türkiye'de her şeyin güllük gülistanlık, her şeyin tıkırında, recep tayyip erdoğan'ın dünya lideri olduğunu falan sanabilir. istisnalar dışında yurtdışında ikamet eden diğer kardeşlerimizde de mevcut olan bir durum bu. belki ben londra'da yaşasaydım benim de görüşlerim bu şekilde olabilirdi ne yalan söyleyeyim.

    ama işler hiç de öyle değil be üstat. türkiye'nin en güvenilir kurumu ösym'nin bile düştüğü halle binlerce alın terinin, emeğin piç edildiği, adam kayırmaların, haksızlığın, hukuksuzluğun hat safhada olduğu bir türkiye'de, habur'da bu hükümet tarafından paşalar-kahramanlar gibi karşılanan teröristlerce her gün onlarca fakir evladın hiç yerine öldüğü türkiye'de işler hiç de güllük gülistanlık falan değil, kusura bakmasın gurbetçi kardeşlerimiz ama öyle londralar'dan berlinler'den izlenimlerle olmuyor bu iş. gelip türkiye'ye bir yerleşsinler güvensizlikten, haksızlıklardan, adaletsizliklerden en kısa sürede topukları k.çlarına vura vura kaçacaklarına adım gibi eminim.

    bu giri what can i doo nickli renktaşı içimizdeki badem bıyıklı şeklinde fişleme niyetinde yazılmış gibi oldu fakat yurtdışında ikamet eden kardeşlerimizin türkiye cumhuriyeti devleti ve başbakanı hakkında yorum yaparken biraz daha vicdanlı biraz da türkiye'de yaşayan gençlerin durumunu göze alarak yorum yapması gerektiğine tepki olarak yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın