resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1333
    ofansif bir sol kanat oyuncusu olarak elbette sol beke konduğu vakit hakan balta'dan kat kat üstün bir hücum etkinliği gösterecektir. driplingleri, çalım becerisi ve ortaları haliyle daha üstündür lakin fark şudur ki, bir sol bekin defansif görevleri top kapabiliyor ve adam takip edebiliyor olmaktan çok daha başkadır, bunlar(u: pozisyon bilgisi, kaymalar, kademe, ters kademe, adam adama markaj, alan markajı, kafa topları, sol stoper ve kaleci ile olan görev dağılımı, defansif soğukkanlılık, tecrübe, kayarak müdahale, geriye gelmeler vs.) da hakan balta'da mevcuttur.

    zayıf rakiplere karşı gareth bale kesilebilir kendisi, doğrudur, lakin daha güçlü bir ekibe karşı oynadığımız zaman savunma bakımından sıkıntıya düşebiliriz... bu bakımdan kolay olacağı öngörülen maçlar için ideal bir rotasyon sol bekidir, birkaç maçlığına gayet güzel idare eder.

    hani neden çağlar birinci oynasın ki kolay bir maçta kendisinin yerine? zaten defansif anlamda çok zor bir görev düşmüyor, bari hücuma etkili katkı versin hesabı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın