• 2
    sıkıcı bir singapur gp'sini daha geride bıraktık. iki defa güvenlik aracı piste girdi belki ama geçişler olmadığı sürece yarıştan zevk alamıyorum. zaten şok olaylar yaşanmasının da yarışın kendisi ile bir alakası yoktu. singapur gp takvimde boş yer kaplıyor adeta, fakat elden bir şey gelmiyor. yasaklar ülkesi f1'i sahiplendi. inanılmaz şov ve yatırım yapıyorlar. bernie ecclestone'un istediği parayı da seve seve veriyolar.

    ferrari'nin acilen gelişim yakalaması elzem. singapur'a getirdikleri güncellemeler fernando alonso'nun üzerinde etkili olmadı ama güncellemeleri felipe massa'da denedi ve olumlu sonuç vermiş gibi görunüyor. yeteri kadar denemedikleri için alonso'da kullanmadıklarını düşünüyorum. dün massa'dan güzel bir sürüş performansı gördük. bruno senna'yı geçerken fevkalade bir kontra izletti. alonso'dan en iyi turlar görmedik, ama massa bir iki kere gerçekleştirdi bunu.

    mclaren'in genel sorunu çok hızlı olmasının yanında aracın dayanıksız olması. bu da grand prix performansına etki ediyor. dün hamilton'un yaşadığı problem bunu gözler önüne serdi. f1 sadece pazar günü yarışılan 2 saat'ten ibaret değil. aracın dayanıklılığı da önemli. birini alternatör vurur, diğerini vites kutusu, öbürünü yakıt pompası... aracı sağlam yapın, emekler boşa gitmesin.

    lewis hamilton'un yarış dışı kaldığı bir günde dahi alonso'nun kötü aracına rağmen podyum yapması bulunmaz nimet değerindedir. alonso için yarışı kazanan sebastian vettel'e kıyasla şampiyonada hamilton daha büyük bir tehlike. şimdi hamilton tehlikesi biraz zayıflamış oldu.

    http://e1209.hizliresim.com/11/r/dblcg.jpg

    seneye tekrar bir başka konvoyda görüşmek üzere. *(u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın