resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 2524
    --- alıntı ---
    meireles?
    fenerbahçe, üst düzey bir ligin lideriyle oynadı. fizik ve taktik kalitesi yüksek, lige de iyi başladıkları için son derece güvenlilerdi. yani uzun süredir maç kazandıkları için geriye de düşseler yüksek güvenle g e r i y e dönüş yapabilecek bir takım marsilya. kora kor bir maç oldu. özellikle 2-0'a kadar fenerbahçe hem savunmada hem hücumda tam bir avrupa kupası maçı oynadı. ilk yarıda tam seyirci caner'e isyan ederken caner muhteşem bir gol attı. hasan ali kendi sahasından getirip başlattığı akında asisti de yapan isim oldu ve caner sıfıra yakın yerden golü buldu.
    yine eleştirilen bekir, ilk yarının son dakikalarında muhteşem bir hareket yaparak takımının devreyi önde tamamlamasını sağladı.

    önce çıkmak istedi...
    ikinci yarı iyi oynadı fenerbahçe. mehmet'in nefis pasıyla (orta değil) ve klasik alex koşusuyla ikinci golü buldular. işte o anda yazının başlığı olan meireles problemi başladı. meireles, aykut kocaman ve kurmaylarının kafalarını öyle bir karıştırdı ki... (tabi ki oyuncu değişiklikleri beraberliğin sadece sebebi değildir) "oyundan çıkayım" dedi, sonra baroni girmek üzereyken "oyunda kalayım" dedi ve alex çıktı. alex de moralliydi. doğru yerlerde toplar alarak oyunu tutuyordu. daha sonra yine bir değişiklik istedi meireles, son anda yine vazgeçti.

    saha içi dengeyi bozdu
    bu kez moussa sow çıktı ve henri bienvenü oyuna girdi. yani meireles'in kulübeye git gelleri açıkçası takımın saha içi dengesini bozdu.
    o oyuncu değişikliklerinden sonra 2-2'ye yakalanmak özellikle alex- aykut polemiğinde kocaman için taraftar gözünde gerçek bir dezavantaj oldu.
    bu marsilya iyi takım, beraberlik maçtan önce kötü değil. ama maç 2-0'a gittiği için kötü oldu. hakem ivan bebek de çok kötü bir maç yönetti.
    --- alıntı ---

    yukarıdaki alıntıda resmen sıçmıştır. takımın oyuncu değişikliklerine kim karar veriyor? tamam bir oyuncu yorulur sakatlanır beni değiştir der, bu normal ama 2 sefer beni değiştir deyip vazgeçmek nedir? hadi vazgeçti diyelim, onun yerine başkasını mı değiştirmek lazımdır. aykut kocaman'ı korumak isterken daha çok maymun etmiştir. ağır sıçmıştır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın