• 75
    kısmen dahil olduğum gruptur. bunda da şaşılması gereken mantıksız bir durum göremiyorum. lakers ve ferrari'yi desteklerim real yerineyse barca'yı destekledim çocukluğumdan beri.

    hatta bunları desteklememek için garip garip takımları destekleyenlere de gıcık kaparım. misal emre belözoğlu a.madridliydim çocukken dedi epey güldüm. ispanyol değilsen barca-real dışında bir takımı desteklemek garip gelir bana.

    nba desen ha keza öyle. adam oklohoma'yı destekliyorum diyor. yahu ben nba ile ilgilendiğimde okc diye takım yoktu. misal sacramento kings o sıralar kansas city kingsti. üstüne byron scott-ac green-kareem- magic-m.cooper ve j.worthy gibi bir takıma sahipti. hızlı bounce pass'larla no looklarla yapılan üçgen hücumu gördük pat riley ile. e o zaman boston'a bakıyordum danny-bird-mc hale-parish-johnson ile bana sıkıcı geliyordu. lakerslı oldum lakerslı devam ediyorum.

    formula'ya gelirsek zaten iş daha acı bir hal alıyor. bugün dünya üzerinde formula takipçilerinin yarısından fazlası ferraricidir. bir çok yarışı canlı izledim gördüm tribünleri. ferrariyi desteklemeyeyim de 3 senelik red bull'u mu destekleyeyim? 3 sene önce mercedes mc larenci olanlar şimdi hangi takımı tutuyor? mercedes'i mi mc laren'i mi?

    mercedes daha fazla araba satabilmek için reklam için formula'da yarışırken ferrari formula'da yarışmak için araba satıyor. dünyada da herkes bunun farkında. bu yüzden f1 severler arasında ferrarici olmayanlar bile saygı duyar onlara.

    uzun lafın kısası getafe-ok thunder-red bull 'u tutuyor diye o sporu daha iyi biliyor müptelası gerekirse kaybederim yanında olurum tarzı takılan adamlar hatta beni irrite ediyor. tuttuğum takım galatasaray. barcelona'yı seviyorum ama en basiti geçen sene ipekçi'de "puta barca" diye bağırırken en öndeydim. navarro'nun gözüne gözüne bağırdım. barcelona yıllarca şampiyon değilken de barca'lıydım şimdi de. lakers sevgim en azından 85'lere dayanıyor. ferrari'yi a.prost türkiye'ye gelmişti 89 veya 90'da o zaman dan beri severim. sonuç olarak bu takımları tutanlara değil misal ispanya liginde real veya barca'yı tutmayıp antil kuntil takılmaya çalışan ezik tiplere bakmakta fyda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın